Anssi Pietiläinen

HT-Tilintarkastaja

Anssi Pietiläinen

Anssi Pietiläinen on toiminut Raha-automaattiyhdistyksessä yleishyödyllisten yhteisöjen ja säätiöiden valvontatehtävissä ja vuodesta 2013 lähtien ylitarkastajana. Lisäksi Anssi on aiemmin työurallaan toiminut tilitoimistossa (Pretax, nykyinen Accountor) monipuolisissa työtehtävissä sekä tilintarkastajana tilintarkastusyhteisössä (PwC).

Taustansa ansiosta Anssilla on vankka kokemus erityisesti erilaisten projektien tarkastamisesta (RAY ja Tekes) sekä eri tyyppisten rahoitusten huomioimisesta tarkastuksessa

Anssin eritysosaamisaluetta ovat yhdistykset ja säätiöt. Tilintarkastuskokemusta on yhdistysten ja säätiöiden lisäksi eri toimialojen osakeyhtiöistä sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöistä.

Vuodesta 2014 lähtien Anssi on toiminut sivutoimisena tilitoimistoyrittäjänä ja sivutoimisena tilintarkastajana, joihin hän keskittyy päätoimisesti vuoden 2016 alusta lähtien. Tilitoimistokokemus hyödyttää Anssia myös tilintarkastustyössä, koska kirjanpitoasiat ovat yksi hänen vahvimmista osaamisalueistaan.

Anssi myös kouluttaa ja konsultoi mielellään taloushallintoon sekä projektikirjanpitoihin ja eri rahoitustyyppien tilityksiin liittyvissä kysymyksissä.

 
HT Anssi Pietiläinen | Tilintarkastus.fi

Haluatko tietää lisää palveluistamme?​