Elina Salmivala

HT-tilintarkastaja, KTM, KLT, HHJ PJ

elina Salmivala

Elina Salmivala (KTM, KLT, M.Sc., HT, HHJ PJ) on Elinkaaren yrittäjä ja toimitusjohtaja, jolla on vahvat näytöt kasvun rakentamisesta pk-yrittäjänä. Elina on vastuullisen kasvun kumppani, jonka pitkä yrittäjäkokemus ja laaja liiketoimintaosaaminen pääsevät oikeuksiinsa erityisesti muutosvaiheen kasvuyrityksissä. Elina on talouden ja liiketoiminnan kehittämisen sekä yritysjärjestelyjen erityisasiantuntija.

Taustalla oma kokemus kasvuyrittäjänä

Elina rakensi ensimmäisen yrityksensä Econian kasvua vahvasti yritysostoilla ja myi lopulta yrityksen päästyään omiin kasvutavoitteisiinsa. Myyntivaiheessa Elinan perustama Econia oli kasvanut yhden naisen yrityksestä 13 paikkakunnalla toimivaksi asiantuntijakonserniksi, joka työllisti 100 talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa ja 400 vuokratyöntekijää. Yhtiön liikevaihtoennuste myyntivuodelle oli 25 miljoonaa euroa.

Tilintarkastus asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja konsultoivaa tilintarkastuspalvelua suomalaisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille, yhdistyksille, säätiöille ja julkishallinnon organisaatioille. Elinkaari on riippumaton tilintarkastusyhteisö, joka tuntee syvällisesti taloushallinnon, yritysverotuksen ja yhtiölainsäädännön sekä eri toimialojen erityispiirteet.

Modernia tilintarkastusta konsultoivalla otteella

Uusimpien teknologioiden hyödyntäminen tuo tilintarkastukseen automaatiota ja entistä kehittyneempiä metodeja. Meille nykyaikaisuus tarkoittaa myös konsultoivaa otetta ja avointa vuoropuhelua yrityksen vastuuhenkilöiden kanssa. Lakisääteisen tilintarkastuspalvelun lisäksi pyrimme tuottamaan aitoa lisäarvoa asiakkaan talouden ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Suora keskusteluyhteys tilintarkastajaan

Yrittäjävetoisena tilintarkastusyhteisönä olemme helposti lähestyttävä kumppani, joka panostaa henkilökohtaiseen palveluun. Tilintarkastaja tuntee toimintanne ja toimialanne erityispiirteet ja pystyy vastaamaan monimutkaisiinkin vero- ja lakikysymyksiin. Palvelemme joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta: oma tilintarkastajanne on vain soiton tai videotapaamisen päässä. Yhteistyö kanssamme heijastaa arvojamme. Toimimme aina yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa ja tavoittelemme sekä yhteistyön että asiakkaan liiketoiminnan kasvua.

Elina Salmivala | Tilintarkastus.fi

Haluatko tietää lisää palveluistamme?​